Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Martijn Krabbé in de clinch met Anouk: ‘dat kun je niet zeggen!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisterenavond was het tijd voor een nieuw element in The Voice of Holland: de cross-battles. Maar alle ogen waren eigenlijk gericht op coach Anouk - die ging even helemaal tekeer, vermoedde zelfs vals spel en liet niet zich niet van haar stuk brengen door Martijn Krabbé. Oftewel: vuurwerk!

Vorige week stond presentatrice Chantal Janzen even vol in de schijnwerpers nadat ze een 'geïrriteerde' indruk maakte, maar dat is iedereen na gisteren in één klap vergeten. Hoezo? Nou, Anouk legde een bommetje onder het programma met de uitspraak: "Het was gewoon een flater. Je zou bijna denken dat het vooropgezet is. Kan bijna niet anders". Dat vond Martijn Krabbé not done.

Martijn vs. Anouk

Het begon allemaal toen Anouk toch nog even haar zegje wilde doen nadat haar talent Sanne er uitvloog. Terwijl opponent Daphne géén indrukwekkende performance gaf (ze zong vals, vonden kijkers op Twitter). Maar ja, die ging wél door. "Als je het volk laat stemmen gebeuren dat soort dingen", haalt Anouk uit naar de kijkers. En wanneer ze begint over 'vals spel', slaat Martijn Krabbé terug. "Anouk, dat kun je niet zeggen.

Flater

Oef, dat had je beter niet kunnen zeggen, Martijn! Anouk geeft 'm de volle laag terug. "Ik kan dat wel zeggen. De keuze was bullshit, dat kan echt niet." Op twitter gebeurde tijdens de show iets dat zelden gebeurt: men is het haast unaniem eens met de wijze, maar keiharde woorden van de coach. Iedereen is Team Anouk!

The Voice of Holland gemist? Kijk de hele show hier terug.

Lees verder