Regé-Jean Page in Bridgerton

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Regé-Jean Page in Bridgerton

‘Regé-Jean Page had ruzie met Bridgerton-producer’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Acteur Regé-Jean Page had het aan de stok gekregen met een producer van Bridgerton. Dit zou de echte reden zijn waarom The Duke niet te zien is in seizoen twee van de stomende Netflix-hit.

Dat meldt roddelwebsite Page Six. Volgens insiders van de show kreeg Regé-Jean Page ruzie met Bridgerton-producer Shonda Rhimes, die ook werkte aan series Grey’s Anatomy en Scandal. Door die ruzie zou de acteur hebben besloten de Netflix Original te verlaten.

Geen hoofdrol

Hij was niet gelukkig met hun plannen voor zijn personage in seizoen twee,” vertelt een bron. “Daarin zou hij nog wel voorkomen, maar geen hoofdrolspeler meer zijn. Hij kreeg verschillende andere grote rollen aangeboden, en wilde liever daarvoor gaan.” Zo is hij onder andere te zien in de nieuwe Dungeons and Dragons film, maar liep hij wel een rol mis in Superman-sreie Krypton vanwege zijn huidskleur.

Meevaller

Fans van het kostuumdrama vinden het verschrikkelijk dat Regé-Jean niet terugkeert. Toch is het voor Netflix wel een meevaller. Zij boden de acteur een flink bedrag van maar liefst 50.000 dollar per aflevering. We kunnen in ieder geval nog wel even vooruit met Bridgerton, want er komt sowieso een tweede, derde én vierde seizoen!

Lees hier alles dat je moet weten over Bridgerton seizoen 2.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder