Bridgerton, serie Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridgerton, serie Netflix

Bridgerton-Regé-Jean Page zou flink bedrag krijgen voor terugkeer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van Bridgerton zijn er nog van aan het bijkomen: het nieuws dat 'ster van de show' Regé-Jean Page niet meer terugkeert in het tweede seizoen. Toch heeft het aan Netflix (of beter gezegd: het salaris) niet gelegen...

De serie dropte begin april het verschrikkelijke nieuws via een speciale brief. "We nemen afscheid van Regé-Jean Page, die zo triomfantelijk de Duke of Hasting speelde", luidde het bericht van Lady Whistledown. "We zullen Simons aanwezigheid missen, maar hij zal altijd deel uitmaken van de Bridgerton-familie." 

Money, money, money

Nu was de vraag: stopte hij er zelf mee óf was het een keuze van Netflix? Nou, dat laatste zeker niet. Volgens The Hollywood Reporter wilde de makers hem nog voor drie tot vijf afleveringen, waar dan zo'n 50.000 dollar per aflevering tegenover stond. Maar helaas, dat was niet genoeg om hem te overtuigen. En die keuze had hij al gemaakt voordat hij met seizoen 1 startte. "Het gaat over een verhaallijn van één seizoen, met een begin, een midden en een einde. Ik dacht: 'Dat is interessant', want dan voelt het aan als een 'limited series.' Ik kom, doe mijn ding, en dan gaat de Bridgerton-familie verder zonder mij." 

Warm hart toedragen

Toch gunt hij zijn voormalig collega's, die druk zijn met filmen, het allerbeste. "Ik kijk wel enorm uit naar het tweede seizoen van Bridgerton, ik hoop dat ze de wereld blijven veroveren. Maar er zit echt waarde aan het afronden van deze verhalen en je daaraan houden", aldus de acteur. Lees hier alles dat je moet weten over dat tweede seizoen.

Het eerste seizoen Bridgerton mét Rege-Jean in een wel héél sexy scène is te zien via Netflix. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder