regé-jean page

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
regé-jean page

Bridgerton-ster Regé-Jean Page te zien in Dungeons and Dragons film

|
|

Laatste update:

Regé-Jean Page heeft een grote rol te pakken in de aankomende Dungeons & Dragons film. De Bridgerton-ster schittert naast Wonder Woman acteur Chris Pine.

Dat meldt The Hollywood Reporter. Naast de twee acteurs heeft ook Michelle Rodriguez een rol gescoord in de film. Je kan haar kennen van de Fast & Furious-films. Acteur Justice Smith, die je hebt gezien in All the Bright Places en Detective Pikachu, speelt ook mee in deze fantasy film.

Van game naar het witte doek

Dungeons & Dragons ken je natuurlijk als het beroemde role-playing spel. De Dungeon Master leidt de spelers door een verhaal van oorlog, zoektochten en kameraadschap en dat allemaal in combinatie met elven, orcs en vele andere wezens. Nu heeft Paramount besloten om het spel te verfilmen.

We hebben een podcast met kijktips!

Waar gaat het over?

Game Night-schrijvers Jonathan Goldstein en John Francis Daley gaan de film regisseren. Waar het over zal gaan is nog niet duidelijk. Wordt het ‘gewoon’ een fantasyfilm of gaat het ook de spel- en verhaalaspecten meenemen? Wij zijn erg benieuwd naar meer details!

Releasedatum

De release van de film stond eerst gepland voor november 2021, maar zoals de meeste producties is ook Dungeons & Dragons uitgesteld. De film kunnen we nu 27 mei 2022 verwachten. Het is dus nog even wachten totdat de fantasy-game in de bios verschijnt.

Lees verder