The Batman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Batman

‘Problemen op de set van The Batman’

|
|

Laatste update:

Ondanks het coronavirus gaan de opnames van de nieuwe Batman-film voorlopig door. Volgens de Britse krant The Sun gaat Robert Pattinson bijna aan de rol onderdoor, en dat heeft te maken met regisseur Matt Reeves.

Volgens anonieme bronnen is Reeves (Cloverfield, War for the Planet of the Apes) enorm gestrest door de grote druk die er op de film ligt. Warner Bros. heeft ongeveer 100 miljoen euro in de film gestopt, en een tegenvallende Batman-film is absoluut geen optie, zo melden de bronnen.

Voor Robert Pattinson betekent dit dat de opnames enorm zwaar zijn, omdat Reeves keer op keer dezelfde scènes blijft schieten. Regelmatig moet Pattinson meer dan 50 takes acteren in het zware Batman-kostuum. “Hij blijft maar doorgaan; het lijkt wel of hij niet weet wanneer het genoeg is.”

Volgens The Sun heeft Reeves wel ervaring met het filmen van blockbusters, maar worstelt hij ermee dat Batman de populairste superheld ooit is… Daarnaast is de regisseur nogal angstig geworden voor het coronavirus, en film hij nu in een enorme jas met een… skibril op zijn gezicht.

The Batman

De opnames van The Batman duren nog tot februari 2021. Door de coronacrisis staat de film momenteel gepland voor een release in maart 2022. Daarnaast wordt er ook een spin-off-serie gemaakt voor HBO Max, die gaat over het politiekorps van Gotham City. DC Films heeft trouwens ambitieuze plannen voor hun superheldenfilms: vanaf 2022 willen ze er vier per jaar uitbrengen!

Lees verder