The Batman Robert Pattinson

Veronica Superguide logo
The Batman Robert Pattinson

Matt Reeves maakt Batman-serie over Gotham City-politiekorps

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Op dit moment wachten we natuurlijk nog met smart op die Batman-film met Robert Pattinson. Toch heeft de regisseur zijn volgende project al helemaal uitgedacht. Matt Reeves is van plan om de wereld van The Batman uit te breiden met een serie gericht op de Gotham City Police Department.

Wereld The Batman uitgebreid met HBO-serie

The Batman-regisseur Matt Reeves werkt alweer aan een volgend project! Hij is namelijk samen met Boardwalk Empire-maker Terence Winter bezig met een serie voor HBO Max over het politiekorps van Gotham. Deze serie moet zich afspelen in dezelfde wereld als The Batman, waarin de hoofdrol weg is gelegd voor Robert Pattinson. Op die manier wordt het Dark Knight-universum dus uitgebreid naar tv. Reeves heeft er zin in! In een statement (via Superherohype) laat hij weten dat hij ernaar uitkijkt om de visie die hij heeft uit te diepen met een serie. Daarbij prijst hij ook zijn collega Terence Winter, die je onder meer kunt kennen van The Sopranos en The Wolf of Wall Street.

Ander nieuws over (The) Batman

The Batman en deze serie over de politie van Gotham zijn trouwens niet de enige Batman-projecten waarover een hoop te doen is. We vertelden jullie laatst bijvoorbeeld al over The Flash, waarin we Michael Keaton mogelijk terug zien als de Caped Crusader. Ook was er natuurlijk nieuws over de serie Batwoman, toen Ruby Rose al na één seizoen haar cape in de ring gooide...

The Batman is vanaf 1 oktober 2021 in de bioscoop te zien. Een releasedatum voor deze nieuwe serie van Reeves is nog niet bekend.

Lees verder