Chantal en Martijn zijn klaar voor een (nu al!) turbulent seizoen van The Voice Of Holland. Jij ook?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal en Martijn zijn klaar voor een (nu al!) turbulent seizoen van The Voice Of Holland. Jij ook?

Preview: Start van jubileumseizoen The Voice Of Holland!

|
|

Laatste update:

Vanavond begint het tiende seizoen van de succesvolle talentenjacht The Voice Of Holland. In dit jubileumjaar gaat het er allemaal nét even anders aan toe!

Over de uitzending van vanavond weten we nog erg weinig, en zo hoort het natuurlijk ook bij de eerste uitzending van een talentenjacht. Ali B, Anouk, Lil’ Kleine en Waylon keren terug als jury, maar bij de presentatie is er wél het een en ander veranderd.

(J)amai!

Geraldine Kemper vervangt Jamai als backstagepresentator (Jamai gaat verder met The Voice Kids), maar de grootste verandering is de komst van Chantal Janzen. De RTL-ster vervangt Wendy van Dijk die naar SBS6 verhuisde (en ineens lullige tweets over Chantal ging ‘liken’).

In de eerste beelden hebben de juryleden er allemaal zin in! Ze beginnen spontaan te dansen met de grootouders van één van de kandidaten. Schudden met die billen, Gerda!

Trouble in paradise

Als je een béétje interesse hebt in The Voice Of Holland, dan is het je waarschijnlijk niet ontgaan dat coaches Anouk en Lil’ Kleine even niet door één deur kunnen. De spanning is momenteel om te snijden, maar dat geldt nog niet voor de afleveringen van de komende weken. Die zijn een tijdje geleden al opgenomen en de slaande ruzie tussen de twee is nog vrij recent.

De problemen beginnen pas over drie maanden, als The Voice Of Holland verdergaat met de live-shows. Anouk wil volgens Martijn Krabbé niet meer in dezelfde ruimte verblijven als Lil’, dus dat wordt nog wat.

Jubileumjaar voor The Voice Of Holland

Dit jaar komen er ook verschillende ‘gastcoaches’ voorbij: BN’ers waarvan sommigen al eerder jurylid waren bij The Voice. Boze tongen beweren dat dit als een soort kunstgreep is bedacht om Anouk en Lil’ uit elkaar te houden. Volgens RTL is het echter een leuke twist om het tienjarig bestaan van The Voice Of Holland te vieren.

Roel van Velzen, die het programma met John de Mol bedacht en in de eerste drie seizoenen in de jury zat, verwees hier nog naar in een geestige Twitter-post.

The Voice Of Holland

De komende maanden is het vuurwerk dus vooral muzikaal van aard; hopelijk zijn de gemoederen over een paar maanden weer bedaard. De eerste aflevering van The Voice Of Holland is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL4. Aansluitend kijken we nog even deze bizarre aflevering van Das Supertalent terug, waarschijnlijk. De komende zeventien weken is heel Nederland weer in de ban van The Voice!

Lees verder