Martijn Krabbé vertelde bij Beau meer over de The Voice Of Holland-rel tussen Anouk en Lil' Kleine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martijn Krabbé vertelde bij Beau meer over de The Voice Of Holland-rel tussen Anouk en Lil' Kleine

Gemist: Martijn Krabbé in Beau over TVOH-rel

|
|

Laatste update:

Wat is er nou precies aan de hand bij The Voice Of Holland? Anouk en Lil’ Kleine kunnen elkaars bloed wel drinken na geruchten over een ordinaire scheldpartij. Martijn Krabbé vertelde er bij Beau ietsje meer over.

De afgelopen dagen horen we steeds meer over een ruzie achter de schermen van The Voice Of Holland. Anouk zou commentaar hebben gehad op een beslissing van Lil’ Kleine, en een discussie daarover liep helemaal uit de klauwen. Er werd hard gescholden, en mogelijk vloog Anouk de kleine rapper zelfs aan!

Anouk komt natuurlijk vaker nogal villein uit de hoek, en Lil’ Kleine viel in het vorige seizoen ook wel eens op door zijn… niet voor de hand liggende beslissingen. Hoewel wat extra buzz nooit weg is bij de start van een programma, lijkt dit toch niet echt bij de familieshow te passen.

The Ordinaire Scheldpartij Of Holland

Krabbé vatte de situatie als volgt samen. ‘Je hebt bij The Voice uitgesproken mensen die voor hun mening gaan staan. De twee hebben ruzie gekregen met elkaar, en Anouk heeft gezegd: Ik hoef nooit meer met die man in één ruimte te zijn.’

‘Ik vind dat Anouk daar boven moet staan, maar ik geloof dat ze daar nog niet voor openstaat. Ik weet de oorzaak niet, maar de aanleiding was een scheldpartij. Lil’ Kleine heeft gescholden met een woord waarvan ik denk dat je het nooit moet zeggen en met zoiets diskwalificeer je jezelf natuurlijk wel een beetje.’ Volgens de presentator van The Voice ligt de bal dus bij Anouk, en lijkt het alsof hij Lil’ Kleine toch niet helemaal voor vol aanziet.

Volgens Krabbé zijn de voorrondes al allemaal opgenomen; over drie maanden beginnen de liveshows, dus hij hoopt dat er in de tussentijd verandering optreedt in de situatie. Omdat er in het tiende seizoen van The Voice ook gastcoaches voorbij komen konden Anouk en Lil’ Kleine elkaar tot nu toe redelijk ontlopen.

Lil' Kleine, Ali B, Anouk en Waylon; de coaches van The Voice Of Holland. Foto: RTL/William Rutte

The Voice

In de Coen En Sander Show op Radio 538 was Lil’ Kleine, echte naam Jorik Scholten, gisteren te gast, en hij ging ook iets dieper in op de slepende kwestie. ‘We hebben niet gevochten, dat is niet waar. Verder wil ik er eigenlijk niet op ingaan. De media en Anouk hebben zich genoeg geuit wat mij betreft, en daar laat ik het bij. Ik kom voor The Voice en niet om ruzie te maken.’

Op vermoedens dat het hele circus een publiciteitsstunt was voor het tiende seizoen The Voice Of Holland ging Scholten niet in. Hij is van plan om The Voice af te maken; ‘Met zijn allen!’

Het tiende seizoen van The Voice Of Holland gaat vanavond van start, op RTL4.

Foto: RTL/William Rutten

Lees verder