Deze komiek ging tóch niet door bij Das Supertalent

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze komiek ging tóch niet door bij Das Supertalent

WTF, Duitsland!? Is dit de bizarste tv-auditie ooit?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Als je Holland’s Got Talent of andere talentenjachten zat bent, dan zou je eens moeten kijken naar Das Supertalent bij onze oosterburen. De Australische Duckie l’Orange at een worst… met haar billen in de vreemdste auditie die we ooit hebben gezien!

De Australische Duckie l’Orange, een comedian die in Berlijn woont, probeerde de jury te overtuigen met haar blote billen. Aanvankelijk wordt er nog smakelijk gelachen om de hond ‘Bello’. Als Duckie ineens een slinger worsten tevoorschijn tovert wordt de sfeer toch een beetje… ongemakkelijk.

Etenstijd, Bello!

Das Supertalent

Het filmpje is al een paar weken oud, maar wordt nu ineens overal ontdekt! We geven toe dat we niet elke dag naar de Duitse televisie kijken, en bij onze oosterburen zelf vinden ze dit blijkbaar normaal, dus daar praten ze er niet over. Of... ze probeerden het voor internationale kijkers te verbergen, dat is ook vrij aannemelijk.

Ondanks deze… inspanning ging Duckie l’Orange niet door naar de volgende ronde! Daar lusten de honden toch geen brood van? Meer wonderlijke audities kun je hier bekijken; hoewel ze na dit filmpje allemaal in het niet vallen. Meer vreemde hobby's vind je hier!

Lees verder