De 13 allerbeste live optredens van The Voice of Holland ooit!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De 13 allerbeste live optredens van The Voice of Holland ooit!

De 13 allerbeste live optredens van The Voice of Holland ooit!

|
|

Laatste update:

We genieten al jaren van fantastische optredens uit The Voice of Holland en natuurlijk ook van de ‘momentjes’ (zoals deze onvergetelijke nippleslip) en Anouks snoeiharde opmerkingen. Seizoen 10 gaat bijna beginnen. Hoog tijd voor wat voorpret met de beste liveoptredens van de afgelopen jaren!

13. Jennie Lena – I’ll Be There

Haar auditie – waarin ze Who’s Loving You zong – ging kneiterviral en Jennie Lena stelde ook in The Liveshows niet teleur. Absoluut niet zelfs! Ze knalde er in de eerste liveshow keihard in met haar intens vrolijke versie van Mariah Careys I’ll Be There.

12. Navarone – Still Haven’t Found What I’m Looking For

De band Navarone maakte week na week diepe indruk in seizoen 9. Hun krachtige uitvoering van U2's ‘Still Haven’t Found What I’m Looking For’, inclusief fantastische achtergrondzangeressen, blijft wat ons betreft hun beste live-nummer. 

11. Ben Saunders – If You Don’t Know Me By Now

Natúúrlijk mag Ben Saunders niet ontbreken in een Voice-lijstje en daarom pakken we zijn live-vertolking van If You Don’t Know Me By Now er graag bij. We zijn zijn superauditie in het eerste Voice-seizoen nog lang niet vergeten. Ben ging viral in een tijd dat het woord nog niet eens bestond!

10. Dennis van Aarssen – Modern World

De grote winnaar van vorig seizoen: Dennis! Deze crooner zong Sinatra alsof het niets was en kwam heerlijk relaxt over. Zijn jazzy versie van Anouks bekende nummer Modern World - die hij later uitbracht als single - staat nog altijd overeind. Wat een puike performance!

9. Pleun Bierbooms en Waylon – From This Moment

Net als bij Ben Saunders hoor je ook van deze winnaar niets meer… Pleun won het 2017-seizoen en zette in de finale een paar puike performances neer. Samen met coach Waylon deed ze ook nog even een prachtige ballade. From This Moment van Shania Twain. Aww…

8. Dennis van Aarssen – That’s Life

Dennis kreeg vaak 'Harry Potter' of 'Rob Jetten' naar zijn hoofd geslingerd. Maar als we zijn stem (en dus niet zijn uiterlijk) met iemand zouden moeten vergelijken, denken we direct aan Frank Sinatra. Met diens klassieker 'That's Life' bewees Dennis dat hij moeiteloos het niveau van de grote croon-meester kan bijbenen. Knap hoor!

7. Dwight Dissels – I Won’t Give Up

De man met de hemelse stem en de loepzuiver uithalen. Hij waagde zich in de tweede liveshow van zijn seizoen aan de hitballade van Jason Mraz. Vooral ook zo goed door de discussie die hierna losbarstte. Waylon vond het maar niets en coach Ali gaf een 10!

6. O’G3NE – Change Will Come

Lisa, Amy en Shelley kennen we nu vooral van het Eurovisiesongfestival 2017, waarin de meidengroep het… ja, redelijk deed met een elfde plek. Hiervoor braken ze snel door na hun deelname aan The Voice. Deze versie van Change Will Come kwam nog vóórdat ze uiteindelijk wonnen in de finale.

5. Marco Borsato met Maan – Voorbij

Maan bewijst (net als O’G3NE overigens) dat je na The Voice niet per se in een zwart gat van vergetelheid hoeft te vallen. Kiezen uit één van haar liveperformances is best moeilijk, maar dan gaan we toch voor haar duet met coach Marco uit de finale. Lekker janken!

4. Romy Monteiro – I Will Always Love You

Op 1:16 bewijst de toen nog niet zo bekende Romy Monteiro met een power-uithaal van jewelste waarom ze nu zo’n grote musicalster is. Fan-tas-tisch!

3. Shirma Rouse – End Of The Road

Bewees vóór haar deelname aan The Voice in 2013 natuurlijk al dat ze de pannen van het dak kon zingen. Zo was ze jarenlang achtergrondzangers voor Anouk. Met dit spetterende optreden in de liveshow bewees ze voor eens en voor altijd dat ze prima op eigen benen kan staan. Genieten!

2. Jim van der Zee – Vincent

Al vanaf de eerste liveshow wist alles en iedereen het eigenlijk al zeker: die Jim, die gaat gewoon winnen. Zijn sublieme vertolking van Don McLeans Vincent katapulteerde hem meteen tot topfavoriet van het seizoen. Vier tienen!

1. Kimberly – Earth Song

Om één of andere onbegrijpelijke reden belandde Kimberly niet in de finale vorig seizoen. Hoe het ook komt (volgens Anouk omdat Nederlanders een idioot volk zijn), haar versie van Earth Song blies iedereen omver. Om bij Anouk te blijven: “Het is bizar goed!”

Lees verder