Deze 5 optredens uit The Voice of Holland waren waanzinnig

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze 5 optredens uit The Voice of Holland waren waanzinnig

Deze 5 optredens uit The Voice of Holland waren waanzinnig

|
|

Laatste update:

Op dit moment genieten we van de krasse knarren uit The Voice Senior, maar ook in The Voice of Holland kwamen een hoop optredens voorbij die Nederland versteld deed staan.

Jij krijgt van mij een dikke tien!

Een dikke vette monsterscore voor Jim in de liveshows van The Voice of Holland in 2016. Hij speelde op een heel zoete manier het nummer Vincent van Don McLean op zijn gitaar. Nederland werd op slag verliefd net als de jury. Jim kreeg niet 1, 2, 3, maar 4 keer een tien. De hoogste score dus!

Samantha en Hazes

Ook Samantha Steenwijk was een publiekslieveling. Zij knalde vorig jaar met het nummer Ik leef mijn eigen leven van André Hazes door het tv-scherm. Samantha verraste zowel de coaches (vooral Anouk) als de kijkers thuis. Zij klommen meteen in de virtuele pen om veren in de kont van haar te steken. Wat een dijk van een stem! 

Dikke tranen

Zowel de kijker als de jury was diep geraakt door het optreden van Nienke tijdens de knockouts afgelopen jaar. Zij zong haar eigen versie van Adele's Turning Tables. Zelfs Anouk kreeg een brok in d'r keel. "Misschien moet ik wel ongesteld worden. Ik zit al te rekenen", zei ze zichtbaar emotioneel. Ook op Twitter was iedereen dol op Nienke. 'Nienke is een echte parel.' En: 'Die wil ik een hele avond in m'n slaapkamer hebben als zij voor me zingt', zo klonk het.

Demi en Vinchenzo

De 19-jarige Demi van Wijngaarden deed in 2013 al mee aan The Voice Kids, maar probeerde het vorig jaar ook weer bij The Voice of Holland. En met succes. Tijdens de Blind Auditions werd Demi warm ontvangen met vier omgedraaide stoelen én een verrassing van oud-deelnemer Vinchenzo. De kijker vond Demi betoverend. 

Aïrto flikt het gewoon!

Aïrto heeft geschiedenis geschreven vorig jaar. Hij kreeg met zijn zelfgeschreven nummer Tears vier tienen. En dat was nog nooit eerder gebeurd. Anouk was de eerste die omdraaide en dat snapte de kijker maar altijd te goed. Twitter stond 'in de fik' na zijn optreden. En kippenvel en diep geraakt waren de meest gebruikte woorden. 

Lees verder