The Voice gemist: Anouk boos op kandidaat en Wendy mept onschuldige bezoeker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Voice gemist: Anouk boos op kandidaat en Wendy mept onschuldige bezoeker

The Voice gemist: Anouk boos op kandidaat en Wendy mept onschuldige bezoeker

|
|

Laatste update:

The Voice of Holland op RTL 4 zat vrijdagavond vol met véél geweldige audities, een woeste maar eerlijke Anouk én Wendy die nogal losse handjes blijkt te hebben en... een toeschouwster die iets te veel van zichzelf liet zien. We nemen de hoogtepunten met je door!

Toen kandidaat Walter Viva La Vida van Coldplay zong, en zichzelf begeleidde met een viool, begon Anouk zich al op te vreten in haar stoel. Ze draaide zeker niet om, maar Ali B deed dat wél. “Ik ben niet zo blij dat je door bent”, zei ze met een stalen gezicht.

Daar gaan we weer!

Anouk had er dus echt geen zin meer in. Ze walgt ook bij de gedachte dat ze later nóg een keer naar Walter moet luisteren. “Omdat ik het gewoon echt niet goed vond. En ik denk: ja, dan moeten we het zo dadelijk nog een keertje aanhoren”, tot zo ver het zelfvertrouwen van Walter. Maar dat was nog niet alles: “Ik weet niet wat Ali gaat doen in zo’n korte tijd, om jou een soort omkeer te geven waardoor het in een keer fantastisch gaat worden. Daar geloof ik niet in.”

Wendy op oorlogspad

Presentatrice Wendy van Dijk zorgde ook voor een geinig momentje en op twitter gaan mensen los op haar actie. Ze wilde héél enthousiast een kandidaat de uitgang wijzen, stak haar arm uit en tikte iemand van zijn aanhang vol tegen de neus. Arme jongen...

Oepsiefloepsie 

En dan nog iets opmerkelijks: één van de toeschouwers, die altijd zo uitzinnig staan te juichen, ging nogal enthousiast tekeer. Ze hupste iets te uitbundig waardoor een van haar borsten zomaar om de hoek kwam kijken. Gelukkig waren de makers van The Voice zo lief om deze nippleslip te bedekken met een emoji! Euhm, hierover gesproken: deze acteurs showden hun penis aan de wereld!

Nachtegaaltje

Gelukkig viel er ook genoeg te genieten van schitterende audities, net als vorige week, toen patatbakker Lyle voor kippenvel zorgde. Zo schoot de 16-jarige Irene Dings eruit. Maar hé, die kennen we ergens van! 5 jaar geleden behaalde ze nog de finale van The Voice Kids. Ze zette toen ook al een bijna-perfecte auditie neer.

Ook nu verplettert ze de juryleden, die met z’n allen omdraaiden. Irene wist waarschijnlijk al wie ze ging kiezen, want alle verkooppraatjes van Lil’ Kleine, Ali B en Waylon mislukten. Anouk it is!

Alle optredens nog eens rustig terugkijken? Bekijk de aflevering hier terug.

Lees verder