Welke BN'ers komen er vanavond voorbij in The Masked Singer?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Welke BN'ers komen er vanavond voorbij in The Masked Singer?

Preview: nieuwe BN’ers in The Masked Singer!

|
|

Laatste update:

The Masked Singer begon vorige week enorm overtuigend op RTL4. Wat kunnen we verwachten in het vervolg van de knotsgekke zangwedstrijd?

Vorige week werd de identiteit van de mysterieuze springbok bekendgemaakt. Tijdens de eerste aflevering keken er bijna 1,5 miljoen mensen, dus het is ook nog eens interessant om te zien hoe dat deze week zit. Heeft RTL4 definitief een gemaskerd kijkcijfermonster te pakken?

Vanavond worden we getrakteerd op een paar nieuwe ‘gezichten’: de aartsengel, de papegaai (van wie veel mensen al vermoeden wie het zou kunnen zijn!), het monster, de neushoorn, de hond en de eenhoorn.

The Masked Singer

Loretta Schrijver, die tijdens de eerste aflevering van The Masked Singer al het favoriete jurylid werd, meent in deze preview de aartsengel te herkennen. Ze wordt er ‘lichtelijk opgewonden van’ (haar woorden, niet de onze)!

Het leukste aan de nieuwe show is dat er eindeloos gespeculeerd kan worden over de identiteit van de zingende BN’ers; iets wat Wie Is De Mol? óók enorm populair maakte. Op basis van de eerste aflevering vermoeden veel kijkers dat o.a. Tineke Schouten, Gers Pardoel en Edsilia Rombley meedoen.

Elke week valt er (minstens) één gemaskerde vreemdeling af, waarna er op 1 november een feestelijke finale volgt.

We zijn benieuwd wie er deze week ontmaskerd wordt! We zien het vanaf 20:35 uur op RTL4.

Foto: RTL/Laura Oldenbroek

Lees verder