The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Masked Singer

The Masked Singer: is de Papegaai al geraden door Twitter?

|
|

Laatste update:

The Masked Singer start vrijdagavond a.s. op RTL 4 en een van de gemaskerde BN’ers gaf een voorproefje bij Beau. Het was genoeg voor sommige kijkers om meteen de identiteit te raden! Op Twitter wordt al druk gespeculeerd en één BN’er wordt heel vaak genoemd. The Masked Singer is een van de nieuwe tv-programma's die je dit seizoen echt een keertje gezien moet hebben.

Wie is de Papegaai?

Kijk hieronder het fragment van de Masked Singer die bij Beau optreedt. Zijn stem wordt ook vervormd zodat het raden van zijn identiteit moeilijker is. The Masked Singer-presentator Ruben Nicolai is duidelijk heel nerveus. Beau van Erven Dorens zou toch niet nu al de identiteit raden?

Een oude bekende van Beau

Volgens Beau-kijkers op Twitter kan de papegaai van The Masked Singer weleens Eddy Zoëy zijn! Eddy had in 2000 de hit ‘Bijna’ dus het is bewezen dat hij wel een liedje kan zingen. Ook antwoordt de papegaai dat hij Beau kent, wat klopt met de theorie: Eddy Zoëy presenteert nu RTL Boulevard, het oude baantje van Beau van Erven Dorens!

Raad mee met The Masked Singer

The Masked Singer start vanaf vrijdagavond 27 september 20.30 uur op RTL 4 en is daarna wekelijks te zien. De gemaskerde BN’er die de minste punten scoort na het zingen, moet aan het einde van de aflevering zichzelf onthullen. De show is al een hit in Amerika en Zuid-Korea.

Lees verder