Preview: Buddy lijkt de hoofdverdachte in de Wie Is De Mol? van vanavond!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Preview: Buddy lijkt de hoofdverdachte in de Wie Is De Mol? van vanavond!

Preview: Alle ballen op Buddy, in Wie Is De Mol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Nu de finale van Wie Is De Mol? stiekem in zicht komt, stijgt de spanning tot het kookpunt. Tot nu toe ging het voornamelijk om een gezellig avontuur, maar de kandidaten beginnen langzaam maar zeker de winst te ruiken. Vanavond lijkt Buddy Vedder de gebeten hond.

Leonie opent vanavond de aanval op Buddy, ‘Buddy geloof ik niet, want die heeft gelogen!’ Inmiddels heeft iedereen in Wie Is De Mol? de kluit al belazerd, dus hoe serieus we het moeten nemen blijft gissen. Tijdens een opdracht waarin de kandidaten Chinezen met paraplu’s moeten verplaatsen(?) lijkt Buddy zich ook even te verslikken… ‘Sorry!’

Daarnaast zien we de kandidaten zoeken naar een mobiele telefoon in een rijstveld, en gebruikt Nathan Rutjes zijn soepele heupen (en glorieuze mat!) om een groep mensen rond te leiden. Let op jongens: Rik heeft 'm!

Presentator Rik van de Westelaken deelt ook nog een foto van een scorebord, maar wat dat precies inhoudt ontdekken we vanavond pas; daarover wordt in de preview helaas niets duidelijk.

In de preview lijken alle pijlen zich op Buddy te richten, maar dat zegt nog niet zo veel: vaak zijn het juist de spelers die níet opvallen die je in de gaten moet houden… Op dit moment liggen de verhoudingen zo: Claes is met afstand het minst verdacht, terwijl Rob en Miljuschka de favorieten zijn als Mol. Vorige week zouden we 'de naam van de Mol kunnen lezen', maar dat bleek een enorme fopneus!

Preview: Alle ballen op Buddy, in Wie Is De Mol?

Wie Is De Mol? gaat vanavond om 20:30 uur verder op NPO1. Vergeet je niet je punten in te zetten in de WIDM-poule?

Beeld: Avrotros

Lees verder