Wie is de Mol? WIDM logo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol? WIDM logo

Preview: Wie is de Mol? belooft vanavond belangrijke Mol-hint te geven

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Aangezien het inmiddels algemeen bekend is dat Rob Dekay de Mol is, hoef je vanavond eigenlijk niet eens te kijken… Het nadeel is echter dat je dan wel een toffe aflevering mist, waarin de kandidaten van Wie is de Mol? (WIDM) 2020 gewoon even een lekker potje mogen gamen!

WIDM-kandidaten in paniek door Super Mario

Wat is dat nou? Wij dachten dat ons weer een super spannende tv-avond te wachten stond, maar onderstaande preview doet heel anders vermoeden. De Wie is de Mol?-kandidaten zijn opgesloten in een donkere ruimte om Super Mario te spelen? Dat klinkt als onze ideale zaterdagavond! Zonder gekheid: dit potje gamen belooft natuurlijk helemaal niet zo ontspannen te verlopen. We horen Buddy Vedder namelijk in paniek schreeuwen dat hij moet wisselen. En ook de andere WIDM-kandidaten lijken onder behoorlijk wat druk te staan…

Letters vormen belangrijke Wie is de Mol?-hint

Zoals je in de preview hierboven kon zien, mogen de Wie is de Mol?-kandidaten vanavond ook een stukje fietsen. Ondertussen moeten ze op zoek naar letters. Natuurlijk ziet onhandige Johan Goossens helemaal niets… En dat is jammer, want die letters beloven enorm belangrijk te worden. We horen Buddy zelfs zeggen dat je daarmee kunt weten wie dit jaar de Mol is! Dat wordt dus extra goed opletten vanavond.

PS We hopen dat de WIDM-kandidaten geen derde opdracht met onderstaande wc’s te wachten stond…

Wie is de Mol? is elke zaterdagavond rond 20:30 te zien op NPO 1.

Lees verder