De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Nieuwe Wie is de Mol? is een grote puinhoop

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

"Scherven brengen geluk, maar dat geldt niet voor jullie", zo vertelt Wie is de Mol?-presentator Rik van de Westelaken vanavond aan de kandidaten. In de preview voor de nieuwe aflevering zien we dat het ook qua communicatie weer ouderwets chaos is.

Leonie die Johan totaal niet begrijpt, vazen die op de grond donderen; het lijkt weer op een heerlijke, ouderwetse Wie is de Mol?-puinzooi! De Mol is lekker aan het werk.

Wie is de Mol?

De kandidaten zijn nu nog maar met zeven over in China. Actrice Jaike Belfor moest vorige week helaas het spel verlaten. Nu het speelveld steeds verder uitdunt, krijgen we een steeds beter beeld van de Mol. Oh nee, wacht: dit is WIDM. Zelfs in de finale willen we nog voor alle drie de overgebleven kandidaten door het vuur. 

Hints

Gelukkig vermaken we ons de komende weken nog wel met de zoektocht naar de Mol. Volgens oud-kandidaat Jamie Trenité mag je gerust al je app-punten op Johan Goossens inzetten. Maar hè: moeten we hem wel vertrouwen? Jamie haalde in zijn seizoen niet eens de finale! Zelf zijn we trouwens érg overtuigd van Rob Dekay. Hij liep in de laatste aflevering mogelijk stiekem als Mol door het beeld. Gaan we 'm vanavond weer spotten?

Wie is de Mol? is vanavond rond 20:30 te zien op NPO 1.

Lees verder