Johan, Rob en Buddy in Wie is de Mol? op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan, Rob en Buddy in Wie is de Mol? op NPO 1

WIDM: deze oud-kandidaat weet wie de Mol is

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

'Ik weet wie de Mol is', kopt RTL Boulevard vandaag groots! Nou, wij zijn triggered. Al weken zitten we oeverloos te speuren in Wie is de Mol?, tot nu toe zonder resultaat. Volgens oud-kandidaat Jamie Trenité is het gewoon héél duidelijk!

Onze speurtocht levert tot nu toe veel verschillende kandidaten op. Dat is ook logisch wanneer zelfs een scheet al verdacht kan zijn in Wie is de Mol?. Maar... smijt dat Mollenboekje nu maar in de prullenbak en zet al je app-punten op één kandidaat in: Johan Goossens. Volgens Jamie kan het niet anders. Hij is de Mol. En dus niet Rob Dekay, waarvan wij dachten dat 'ie stiekem door het beeld liep als Mol.

WIDM: deze oud-kandidaat weet wie de Mol is

Johan is de Mol

Jamie, die vorig jaar meedeed, is vrij zeker van zijn zaak. "Ik denk dat Johan Goossens de Mol is." De rest van Nederland zit overigens op een andere lijn. In de officiële WIDM-app staat de cabaretier op de een-na-laatste plek met 9% verdenkingen. Bovenaan staan Miljuschka Witzenhausen (20%) en Leonie ter Braak (19%).

Waarom?

Wij zijn nu eigenlijk wel benieuwd wáárom Jamie zo stellig is. Nou, kom er maar in. "Als spelmaker zoek je een Mol die een beetje televisie-ervaring heeft, grappig is, energie geeft en goed toneel kan spelen", legt hij uit. Hmmm, oke. Klinkt logisch. "Maar vooral iemand die het spel op verschillende manieren kan spelen. Ik denk dat hij ontzettend meebeweegt. De ene keer is hij onhandig, dan weer heel aanwezig. Soms zelfs onhandig aanwezig. Ja, ik denk echt dat hij de Mol is." 

Wie is de Mol? is elke zaterdag rond 20:30 te zien op NPO 1.

Lees verder