'Een scheet kan al verdacht zijn bij Wie is de Mol?'

De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Actrice Tina de Bruin doet een boekje open over haar redelijk korte deelname aan Wie is de Mol?. In de officiële WIDM-podcast blikt ze terug op haar indrukwekkende avontuur. "Een scheet kan al verdacht zijn."

En als je 'scheet' zegt, zijn we natuurlijk triggered! Tina bedoelt met die uitspraak - althans, daar gaan we maar even vanuit - dat het er vrij hysterisch aan toe kan gaan bij Wie is de Mol?. Niet alleen tijdens de opnames, maar ook rondom de uitzendingen. Zo claimen ijverige 'Molloten' dat ze de Mol al hebben gevonden. Al is déze hint natuurlijk wel érg overtuigend...

Massa-hysterie

Volgens Tina - die zorgde voor een mokerslag bij WIDM-appspelers - was álles aanleiding om iemand te verdenken. "Het is in dit spel zo, dat als iemand een scheet laat, of iemand zegt: 'goh, ik heb gister enorm genoten van het gerecht dat we gegeten hebben met mie'. Dat kan al een aanleiding zijn om iemand verdacht te vinden", zo vertelt ze in de exclusieve podcast, die je hier terug kunt luisteren.

Wie is de Mol?

Naar het toilet gaan, opeens het gespreksonderwerp veranderen: volgens Tina waren zelfs die 'onbenullige' dingen voor haar reden om één van haar collega-deelnemers te verdenken. Oftewel: WIDM is niet alleen voor ons kijkers een mindfuck, maar óók voor de deelnemers zijn het verwarrende tijden! Aankomende zaterdag staat er opnieuw een verse aflevering voor ons klaar. Wil jij je éxtra goed voorbereiden? Met deze tips vang je de Mol!Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 te zien op NPO 1.