Nu al ontdekt? Deze WIDM-hint is wel héél overtuigend

Door Redactie
Claes Iversen, Wie is de Mol?

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? moet nog beginnen, maar nu al lijken Molloten alles op alles te zetten om vroegtijdig de mol te ontmaskeren. Hoewel er na de eerste uitzending van Moltalk: The Kick-off al flink werd gespeculeerd, is er nu één hint die wel heel overtuigend is.

In Moltalk: The Kick-off kregen de kijkers afgelopen zaterdag voor het allereerste dit seizoen de leader te zien van Wie is de Mol? 2020. Dat gaf het Instagram-account Wie is de Mol Hints NL genoeg reden om flink te gaan puzzelen. Met resultaat, zo blijkt nu. 

De mysterieuze telefoon

In de leader was namelijk een telefoon te zien met de tijd 18:10 uur erop. Zou het staan voor de verjaardag 18/10 van een kandidaat of het tijdstip waarop iemand geboren is? Nee, denkt dit account. "Op 18 seconden in de leader zie je Claes Iversen. Bij 10 seconden in de leader zie je het bordje met Mol erop. Zou dit een aanwijzing zijn naar Claes?" Dat zou zomaar eens kunnen. Wij houden deze van oorsprong Deense modeontwerper vanaf nu goed in de gaten. Bekijk hieronder het bewijs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Widm2020 (@wieisdemolhintsnl) op

Kandidaten

Benieuwd welke kandidaten nog meer de 'Mol' van 2020 kunnen zijn? Bekijk hier ons volledige overzicht. De eerste aflevering Wie is de Mol? 2020 is op zaterdag 11 januari te zien om 20:25 op NPO 1.