Anita Witzier in Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anita Witzier in Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Hints en aanwijzingen: kijkers gaan los op eerste beelden Wie is de Mol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren toonden Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg in hun allereerste Moltalk de nieuwe leader voor Wie is de Mol? 2020. Volgende week komt de eerste aflevering pas op tv, maar de jacht - met bijbehorende, vergezochte theorieën - is hiermee nú al geopend!

Bereid je maar vast voor op héél veel krankzinnige 'aanwijzingen', vergezochte linkjes en 'wie droeg wat op welk moment'-vraagjes: WIDM komt eraan! Door Moltalk hebben we nu ook al een leader en die zette de paranoia-knop weer aan bij alle molloten van Nederland. Die zijn weer massaal uit hun holletjes gekropen en gingen meteen los met theorieën.

Het getal 18

Anita kijkt de verkeerde kant op

Weer die 18?!

Nog meer hints

Verdachten

Zoals elk jaar kunnen de echte fanatiekelingen ook 'meespelen' met de Wie is de Mol?-app. Hierin kun je punten inzetten op degenen die jij verdenkt. Tot nu toe denken veruit de meeste app-spelers dat Buddy Vedder de Mol is met 19% van alle verdenkingen op zich.

Wie is de mol? 2020

Benieuwd waar je die ene kandidaat ook al weer van kent? Wij deden alvast een uitgebreid voorstelrondje. En wil je je alvast grondig voorbereiden op volgende week zaterdag? Check dan deze handige lijst met alle ins en outs van Wie is de mol? 2020.

Wie is de Mol? 2020 is vanaf zaterdag 11 januari elke week om 20:30 te zien op NPO 1.

Lees verder