Half Nederland verliest punten na tweede Wie is de Mol?-afvaller

De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Durf jij de Wie is de Mol?-app nog te openen? Grote kans dat je - net als half Nederland - je punten op de tweede afvaller van het spel had gezet. Veel kijkers reageren not amused nu ze haast al hun speelpunten als sneeuw voor de zon zagen verdwijnen.

Let op: spoilers voor Wie is de Mol? volgen!

Wij wisten natuurlijk al heel lang dat Tina de Bruin de mol niet kon zijn, maar blijkbaar hadden héél veel app-spelers dat effe over het hoofd gezien. Net voor de uitzending van gisteren stond Tina op de tweede plek in de verdenkingen-ranglijst. Toen bekend werd dat ze afviel, ging er een enorme shock door twitter heen!

Wie is de Mol?-spoiler

Overigens gaat er al tijden een flinke Wie is de Mol?-spoiler rond op sociale media. En tot nu toe klopt die exact als het aankomt op de afvallers tot nu toe. Hoezo dan? Nou, Anita én Tina staan niet op die uitgelekte beelden van de opnames. Probeer dit beeld dus nog een paar afleveringen te vermijden als je niet wil weten wie er in ieder geval nog gaan afvallen de komende tijd.

Lachen!

Vorige week gingen we al hilarisch van start met het twintigste WIDM-seizoen, maar dat kwam vooral door de geniale tweets. Gisterenavond was de aflevering zélf ook gewoon supergrappig. En dat kwam natuurlijk vooral door die scène waarin Rob Dekay en Nathan Rutjes helemaal in een deuk lagen door hun taxichauffeur! Hopelijk krijgen we volgende week weer meer van die heerlijke Lost in Translation-momenten.