Rik van de Westelaken in Wie is de Mol? op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rik van de Westelaken in Wie is de Mol? op NPO 1

Pas op: hele grote Wie is de Mol? spoiler circuleert op social media

|
|

Laatste update:

Friendly reminder voor alle Molloten: let op wanneer je de komende tijd rondzwerft op sociale media, op zoek naar hints en aanwijzingen die je naar de Mol leiden. Er circuleert namelijk een spoiler-foto van de opnames van Wie is de Mol? en die wil je écht niet zien.

Let op: mogelijke spoilers volgen!Dit zorgt voor een nare nasmaak na die fantastische én hilarische opening van gisteren! Maar goed: het hier gaat om een foto die volgens verschillende twitteraars is gemaakt door een Chinees-autoverhuurbedrijf. En dat kan kloppen. Op de foto zien we namelijk een stel kandidaten bij kleine autootjes staan. Je kunt de tweet vooralsnog gewoon vinden (via deze link), maar wij gaan 'm hier absoluut niet neerzetten. Hoe dan ook: dit is hoogstwaarschijnlijk een dikke spoiler en dat zit zo.

Gelekte beelden

We zien hier overduidelijk 5, en misschien wel 6 kandidaten (de meest rechtse persoon is niet helemaal duidelijk) en dat betekent dat deze BN'ers de komende weken in het spel blijven. Totdat deze opdracht met de mini-autootjes voorbijkomt, natuurlijk. Laten we hopen dat dit bijvoorbeeld al in aflevering twee gebeurt. Dan is de rest van het seizoen tenminste niet helemaal verpest voor kijkers die de beelden per ongeluk onder ogen kregen.

Disclaimer

Een kleine disclaimer is wel op zijn plek. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat de groep Wie is de Mol?-deelnemers tijdens deze opdracht is opgesplitst en dat er daarom maar een aantal op deze foto staan. Of het gaat hier wél daadwerkelijk om beelden uit een latere aflevering en dan weten we helaas al wie er de komende weken in ieder geval niet gaan afvallen...

AVROTROS

AVROTROS heeft voor zover wij weten nog nergens gereageerd op de foto. Degene die het beeld lekte op twitter, is echter vrij zeker van zijn zaak. "Ik hoef de eerste 4 afleveringen niet op te letten dankzij deze foto #widm 6 to go", kondigt hij heel trots aan. Echte molloten zullen weten dat deze dude niet de eerste was: hetzelfde fotootje lekte ten tijden van de kandidaten-bekendmaking ook al uit, maar verdween toen snel van sociale media. Hopelijk kan AVROTROS de beelden alsnog met een bloedgang gaan verwijderen voordat er meer spoiler-slachtoffers vallen!

Heb je nog hulp nodig om de Mol te vangen? Met déze tips gaat het je lukken!

Lees verder