De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Deze kandidaat is in ieder geval NIET de Mol!

|
|

Laatste update:

Molloten staan al een tijdje in de startblokken, maar morgenavond kunnen ze eindelijk weer vol gas losgaan met aanwijzingen en verdenkingen in een nieuw seizoen van Wie is de Mol? Maar, let op: mogelijk weten we nu al wie van de kandidaten in ieder geval niet de Mol kan zijn.

Zoals elk jaar zorgt AD's social media-redacteur weer voor de anticlimax van het jaar. Door de posts van deelnemers grondig door te spitten, konden er altijd al een flink stel BN'ers worden geëlimineerd. Omdat de kandidaten dit jaar zó goed op hun hoede waren, en zich (bijna) allemaal aan de sociale media-stilte hielden, is niemand door de mand gevallen tijdens de opnameperiode.Pas op: mogelijke spoilers volgen!

Behalve....

Oké, misschien één kandidaat dan. Die kunnen we waarschijnlijk wél wegstrepen als Mol. Het gaat om actrice Tina de Bruin. "Eerdere jaren bleek al dat vroege afvallers in het programma vaak op vakantie gingen. Ze hadden immers niets gepland in de opnameperiode en dat is een ideaal moment voor een ongeplande break", legt het AD uit. "Terwijl iedereen vanaf 11 juni pas weer op social media actief werd en terug was in Nederland, was actrice Tina de Bruin al op een ver strand en op 14 juni was ze alweer terug in Nederland." Dit zou in theorie dus kunnen wijzen op een vroege afvaller of in ieder geval iemand die de finale niet haalt en dus géén Mol kan zijn. 

Wie is de mol?

Gebruik deze tip in je voordeel. Mogelijk kun je er een Wie is de Mol?-poule mee winnen! Op wie je je punten dan wél moet zetten? Tja, dat is natuurlijk een soort Russische roulette. Al denken sommigen Molloten door déze ingenieuze aanwijzing al te weten wie de saboteur is. Check anders hier nog even rustig alle kandidaten. Wie ziet er verdacht uit? Succes met de jacht!

Wie is de Mol? is morgenavond om 20:30 te zien op NPO 1.

Lees verder