Prank: James Corden verrast David Beckham met oerlelijk standbeeld

Veronica Superguide logo
Prank: James Corden verrast David Beckham met oerlelijk standbeeld

Prank: James Corden verrast David Beckham met oerlelijk standbeeld

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Als James Corden je in de maling neemt, dan spaart hij geen enkele moeite! Stervoetballer David Beckham kwam daar recent nog achter.

De voetbalclub LA Galaxy wilde graag een standbeeld van hun wereldster David Beckham plaatsen, en James Corden kwam daar achter. Hij besloot Beckham een loer te draaien, waar hij volgend jaar nog stééds zwetend van wakker wordt.

Corden spaarde geen enkele moeite. Hij huurde cameramensen in, zogenaamd van de voetbalclub, en liet het allerlelijkste standbeeld ooit maken. Daarnaast waren de aanwezigen allemaal ingehuurd, en hadden ze het bevel om Beckham zoveel mogelijk te irriteren.

Beckham-prank!

De kalmte van Beckham is trouwens bewonderenswaardig! Al z’n familie en vrienden komen naar de onthulling van het mislukte standbeeld: z’n kinderen gelukkig niet, want ‘die zouden gaan huilen als ze dit standbeeld zien’.

Het uiteindelijke (echte!) resultaat ziet er een stuk geslaagder uit!

Erg leuk om David Beckham, die vorig jaar nog het Nederlands Elftal disste in een spot voor Deadpool 2 (of all places!) terug te zien met James Corden. Die laatste is helemaal lekker bezig met zijn populaire talkshow en Carpool Karaokes!

Lees verder