Deadpool zegt sorry tegen voetbalster David Beckham

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deadpool zegt sorry tegen voetbalster David Beckham

Deadpool zegt sorry tegen voetbalster David Beckham

|
|

Laatste update:

Deadpool, ieders favoriete antiheld, keert volgende week terug in de bioscoop. Wade Wilson wil dat iedereen dit weet, dus zijn fratsen worden alsmaar gekker! Na een clip met Céline Dion, probeert Deadpool nu te slijmen bij... David Beckham.

Wade Wilson maakte in de eerste Deadpool-film een lullig grapje over de voetbalster. Als rechtgeaarde Canadees moét Deadpool zijn verontschuldigingen aanbieden. Ryan Reynolds haalt alles uit de kast: ballonnen, een mariachiband, tickets voor het WK voetbal, niets is te veel!

De sluwe Beckham draait de situatie al snel om en begint over de flops waarin Reynolds te zien was. ‘Waarom zeg je sorry? Voor The Green Lantern? R.I.P.D? Blade: Trinity?’ 

Einde aan de pret

Ryan Reynolds deelt ook nog even een gevoelige sneer uit aan Italië en… Nederland! Hij kan niet wachten om ‘Italië en Nederland niet tegen elkaar te zien spelen’. Da’s onder de gordel, Ryan Reynolds!

Aangezien Deadpool 2 volgende week (17 mei) in première gaat, is het binnenkort helaas afgelopen met de anarchistische ongein van Reynolds. Gelukkig vergeet het internet niets.

Schilderen als Bob Ross, dansen met Celine Dion, low-budget trailers: we kunnen het altijd nog terugvinden. Geniet ervan, want een derde Deadpool-film zit er waarschijnlijk niet in...

Lees verder