Ryan Reynolds denkt niet dat er een Deadpool 3 komt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds denkt niet dat er een Deadpool 3 komt

Ryan Reynolds denkt niet dat er een Deadpool 3 komt

|
|

Laatste update:

Ryan Reynolds zegt weinig heil te zien in een Deadpool 3. Dat betekent gelukkig niet dat we het populaire personage niet meer op het witte doek zullen zien. Volgens Reynolds kan Deadpool nu namelijk in andere films opduiken, zoals bijvoorbeeld in een film over X-Force.

X-Force film in plaats van Deadpool 3

“Ik weet niet of er een Deadpool 3 zal komen. Om het personage het best tot zijn recht te laten komen moet je alles van hem afnemen. Dat kun je niet blijven doen”, zo vertelde Ryan aan Entertainment Weekly. Maar niks aan de hand, want in Deadpool 2 stelt de Merc-with-the-mouth zijn eigen team samen genaamd X-Force. En volgens Reynolds kan Deadpool hierna opduiken in films over dat team. “Natuurlijk zie ik het wel voor me dat hij deel blijft uitmaken van X-Force. Ik zou hem ook graag zien in een ander teamverband, of samen met een stoer vrouwelijk personage uit het X-Men universum. Maar ik denk dat je voor nog een Deadpool solo-film allerlei grenzen zou moeten doorbreken, en dingen zou moeten doen die niemand anders zou kunnen doen”. Ook al lacht het succes hem toe, toch blijft Ryan Reynolds de lat hoog leggen voor hemzelf.

Minstens vier films

Reynolds’ tegenspeler in het binnenkort te verschijnen Deadpool 2 is natuurlijk Josh Brolin. En die vertelde laatst dat hij voor vier films heeft getekend. Het is niet bekend voor hoeveel films Ryan’s contract nog loopt, maar het zou dus goed kunnen dat we Deadpool na zijn tweede solo-film ook nog drie keer op het witte doek zien.

Zwanen en eenhoorns

De knettergekke marketingcampagne van de film weet ook nog steeds van geen ophouden, want speciaal voor het muziekfestival Coachella werd een aparte poster vrijgegeven waarop Deadpool op een opblaaszwaan dobbert. Eerder al kregen Imax-theaters een getekende poster te zien met een grote eenhoorn, die doet vermoeden dat het hier om een soort My Little Pony gaat. Niets is echter minder waar!

Lees verder