Deadpool 2: Josh Brolin heeft contract voor meerdere films als Cable

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deadpool 2: Josh Brolin heeft contract voor meerdere films als Cable

Deadpool 2: Josh Brolin heeft contract voor meerdere films als Cable

|
|

Laatste update:

Josh Brolin dendert als Cable het X-Men-universum in, als Deadpool 2 binnenkort verschijnt. Daarna is zijn rol nog niet afgelopen: Brolin heeft een contract voor meerdere films getekend!

De acteur vertelde Empire Magazine dat hij een contract heeft om vier keer de rol van Cable te spelen. Na Deadpool 2 keert hij dus nog drie keer terug!

Cable?

Cable is een sterke cyborg uit de toekomst, die af en toe het verleden in reist om bepaalde gebeurtenissen te voorkomen. Hij werkt vaak samen met de X-Men (en is de zoon van Cyclops en Jean Grey!) maar in Deadpool 2 neem hij het op tegen Deadpool (Ryan Reynolds) en zijn team.

Cable probeert een kind te vermoorden, omdat deze zijn leven in de toekomst tot een hel maakt. Deadpool en zijn crew met o.a. Domino (Zazie Beets), Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Bedlam (Terry Crews) en Colossus (Stefan Kapcic) proberen de aanval te verhinderen.

Cable x4

Cable reist af en toe door de tijd, dus op die manier zou hij een rode draad in de X-Men- en Deadpool-films kunnen worden. De kans is groot dat hij te zien is in X-Force, dat net als X-Men: Dark Phoenix en The New Mutants in 2019 verschijnt.

Daarmee is niet gezegd dat Brolin ook echt in Dark Phoenix en The New Mutants zit. Mogelijk zijn er nog andere X-Men- of Deadpool-films die nog aangekondigd moeten worden.

Wat Brolin betreft blijft het daarbij: de acteur zegt niet van langlopende franchises te houden. Het verhaal van Cable wordt dus in vier films, die met elkaar te maken hebben, afgewikkeld. Om die reden was Brolin ook wel te porren om Thanos te spelen in Avengers: Infinity War. Het kostte hem weinig werk, en de rol van Thanos is na Avengers 4 waarschijnlijk afgelopen.

Lees verder