Peter Gillis Nicol Kremers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter Gillis Nicol Kremers
SBSTVFamilie Gillis

Peter Gillis heeft spijt van leugens over incident Nicol: ‘Hart van goud’

|
|

Laatste update:

Peter en Nicol ontkenden eerder dat er een ‘incident’ had plaatsgevonden. Peter, die naar eigen zeggen ‘een hart van goud heeft’, heeft ‘ontzettend veel spijt’ van die leugen: “Niet goed aangepakt.

Toch 'incident' tussen Peter Gillis en Nicol

Vorige maand meldden we dat Massa is Kassa-ster Peter Gillis betrokken zou zijn bij een ‘een incident in de privésfeer’ met zijn vriendin Nicol. In eerste instantie ontkende het stel. Ze gooiden zelfs hun 'code rood'-plaatje op Instagram. Vandaag bleek echter dat er wel degelijk ‘een incident' heeft plaatsgevonden. Peter laat De Telegraaf aanvullend weten spijt te hebben van zijn eerdere leugen.

'Een hart van goud'

Verslaggever Jordi Versteegden sprak eerder vandaag met Peter, die op dit moment in Italië zit. Jordi vertelt dat de Massa is Kassa-ster berouw toont: “Hij zegt: ‘Ik heb hier gewoon ontzettend veel spijt van. Dit heb ik niet goed aangepakt.’” Ook vertelt Peter dat hij eerst niet goed wist hoe hij moest reageren op vragen van de media. En omdat hij in eerste instantie ontkende, kon hij daar later niet meer op terugkomen. “[Peter] zegt: ‘Dat is mijn fout geweest. Dat heb ik gewoon niet goed aangepakt. Maar ik ben een mens met een hart van goud. En ieder mens maakt een fout.’”

Nieuw seizoen Massa is Kassa?

Het woordje spijt herhaalde [Peter] echt wel meerdere keren, dat ie dit gewoon niet goed heeft aangepakt“, zo vertelt Jordi. Volgens de verslaggever heeft Peter echter nog wel wat goed te maken met zijn fans. Hij hoopt dat Peter dat zal doen aan het begin van het nieuwe seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa, dat volgens de ster gewoon door zal gaan. Jordi denkt daar hetzelfde over: “Talpa kan niet zonder deze kemphanen. Ze zorgen voor heel veel cijfers. Maar de geloofwaardigheid is er nu wel een beetje van af. [Peter] heeft wel wat goed te maken.

Talpa laat weten dat Peter en Nicol inmiddels hun excuses gemaakt hebben – ook al is er volgens Peter nog geen contact geweest. Talpa stelt eerder niet op de hoogte te zijn geweest van de ‘privésituatie’ tussen Peter en Nicol en neemt hen dat kwalijk.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder