Peter Gillis dreigt met rechtszaak als Talpa Nicol Kremers ‘de ex van Peter Gillis’ blijft noemen

Tijdens Shownieuws werd ‘de ex van Peter Gillis’ Nicol Kremers uitgebreid besproken, naar aanleiding van haar succes als ondernemer in de pikante online wereld. De avond van deze uitzending hing Peter zelf aan de lijn bij Shownieuws, met de vraag of ze Nicol niet meer als zijn ex wilden benoemen.

Peter Gillis
© Brunopress/Patrick van Emst

Dit was geen vriendelijk verzoekje, want Peter dreigde al met een rechtszaak tegen Talpa. Nadat Patty Brard haar collega’s in de uitzending vertelde dat ze eigenlijk van Peter, Nicol niet ‘de ex van’ mogen noemen, vroeg advocate Natacha Harlequin: “Want anders? Wat dan?” Patty: “Nou, dan gaat hij een advocaat inschakelen en dan gaat hij het hogerop zoeken binnen Talpa.

Niet onder de indruk

Natacha lijkt niet onder de indruk en Patty trekt zich er ook niet veel van aan. “Ik ben zelf ook niet onder de indruk, want als iemand je ex is, is het gewoon je ex. Hoe zeer je dat ook niet wil. Dus het is gewoon de ex van Peter Gillis.” Ze grappen nog even door en benadrukken een extra keer dat het Nicol toch echt ‘de ex van Peter Gillis’ is. Bart Ettekoven: “Dus Nicol, die dus de ex is van Peter, dat moeten we wel duidelijk vertellen.”

De rollen omgedraaid

Bart zegt zelfs: “En als zij zo doorgaat, dan is hij dadelijk de ex van Nicol, want dan gaat ze hem voorbij in inkomen. Voorlopig moet hij alleen maar miljoenen aftikken en stroomt bij haar, nou nog niet miljoenen binnen, maar wel het nodige”. Hij verwijst naar de dwangsom van 200.000 euro die hij moet betalen, vanwege het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten en de miljoen euro die hij al eerder daarvoor moest betalen.

Ondanks de tegenslagen lijkt het nieuwe seizoen van Massa is Kassa er gewoon te komen: de avonturen van Peter en zijn familie gaan op 23 mei verder.