Nicol Kremers: ‘Ik ben een mega-succesvrouw’

Nicol Kremers brak dit jaar met vakantieparkbaron Peter Gillis, en zette haar carrière daarna voort op pikante websites. De reality-ster vertelt over haar plannen voor de toekomst en de tonnen(!) die ze als online stoeipoes binnenharkt.

Nicol Kremers, mega-succesvrouw
© ANP

In Shownieuws vertelde Nicol over haar overstap naar sites als OnlyFans en F2F. Naar eigen zeggen leverde dat haar bijna twee ton op, die ze gebruikt heeft om een online seksshop te openen. “Ik ben een mega-succesvrouw, vandaar ook nu meteen het eigen bedrijf: dat heb ik al verdiend met m’n OnlyFans en F2F.” 

Hartstikke trots

Nicol wil niet meer aan het geldinfuus van Peter Gillis liggen, en daarom besloot ze de pikante stap te wagen. “Het is voor mij de juiste keuze geweest om mijn eigen leven op te gaan bouwen. Ik doe lekker m’n eigen ding, als mensen willen kijken, kijken ze; als ze niet willen kijken dan kijken ze niet. “Mijn vriendinnen en mijn ouders zijn hartstikke trots. Ook mijn kinderen zijn hartstikke trots op mij dat ik het toch maar even zelf doe. Wat wil je nog meer?”

Niet de ex van Peter Gillis

Wie er niet trots is op de ‘mega-succesvrouw’ is Peter Gillis. Patty Brard vertelde in de uitzending van Shownieuws dat de geplaagde vakantieparkmagnaat boos aan de lijn hing. Patty: “We hadden Peter Gillis aan de telefoon en we mogen haar niet meer ‘de ex van Peter Gillis’ noemen. Anders gaat hij een advocaat inschakelen en dan gaat hij het hogerop zoeken binnen Talpa.” 

Peter in de penarie

Advocate Natacha Harlequin leek niet zo onder de indruk van dit verzoek, en iedereen aan tafel benadrukte nogmaals dat Nicol ‘de ex van Peter Gillis’ is. Het lijkt Nicol momenteel voor de wind lijkt te gaan, zit Peter zelf in niet zo’n prettige positie. Gillis dreigt miljoenen euro’s aan boetes te moeten betalen vanwege het onrechtmatig huisvesten van arbeidsmigranten, en hij heeft problemen met het aanvragen van vergunningen voor zijn parken.

Ondanks alle tegenslag lijkt het nieuwe seizoen van Massa is Kassa er gewoon te komen: de avonturen van Peter en zijn fam gaan op 23 mei verder.