Nicol Kremers over OnlyFans-plannen: 'Ik kom niet aan een normale baan'

Toen Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, de laatste tijd wel erg vaak om geld aan het vragen was op TikTok, lag een volgende stap voor de hand. En inderdaad, deze week opende ze een OnlyFans account. Bij Shownieuws vertelde ze meer over haar redenen én haar plannen. Plannen die niet bij iedereen in goede aarde vallen.

Nicol Kremers
© Wessel de Groot

Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor Nicol Kremers. Nu ze niet langer Peter Gillis' Nicolleke is en ook niet meer te zien zal zijn in Familie Gillis: Massa is Kassa moeten er toch nieuwe inkomstenbronnen worden aangeboord. En die vindt ze in navolging van Ferry Doedens op OnlyFans en op een andere soortgelijke dienst. "Deze baan is eigenlijk perfect nu voor mij.”

Geldboompje

Volgens Patty Brard gaat het al verrekte lekker met de inkomsten van Nicol. “Het zal haar financieel geen windeieren leggen. Zo’n OnlyFans kost € 19,99 euro voor een abonnement per maand en het levert haar nu al iets van € 2000 euro per maand op.” En dan is er volgens Patty nog een ander, soortgelijk platform waar Nicol ook op zit, F2F. Daar wordt ze per stream betaald en met 1799 streams levert dat haar volgens Patty nu al € 70.000 euro per maand op.

Baankansen

Nicol vertelt dat ze een normale baan niet direct zag gebeuren. "Doordat er van alles gebeurd is tussen mij en Peter is het best wel moeilijk om aan een normale baan te komen. Dus deze baan is eigenlijk perfect nu voor mij.” Dat Nicol niet zo preuts was wisten we al door de seksshop die ze eerder runde. "De vorige keer was met Peter, maar dat is een beetje mislukt eigenlijk, ook door de relatiebreuk. Maar wie weet open ik in de toekomst nog wel een nieuwe winkel." Maar waarom dan OnlyFans? "Omdat ik zelf vind dat ik een mooi lichaam heb. Ik vind dat het gezien mag worden."

Fonteinen, dieren en slagroom

Aan plannen ontbreekt het Nicol ook niet. “Ik heb allerlei leuke spannende plannen. Ik ben bijna jarig en ik ben gek op taart en op slagroom enzo, dus dat is wel een kleine tease denk ik.” Maar daar blijft het niet bij. “Ik heb wel wat ideeën met dieren, ik heb wel wat ideeën met zwembad, met fonteinen, van alles. Er kan van alles. Zo gek kun je het niet bedenken.”

Iets met dieren?!

Dat met die dieren lijdt toch enige verwarring aan tafel bij Shownieuws. Onder andere bij presentator Manuel Venderbos: "Dan is er nog een vraag die ik heb… Iets met dieren?!” Patty: “Ja… En fonteinen en zwembaden en dieren. Ik weet het niet. Met dieren mag geloof ik niet, hè?” Ronald Molendijk is zo geschokt dat hij überhaupt niet bij dit onderwerp betrokken wil zijn. Die verheugt zich in elk geval niet op Pasen met Nicol.

Reactie Peter

Peter zelf wilde er niet zoveel over zeggen tegen Shownieuws. Ook niet of hij zelf een abonnement ging nemen. "Ze is oud en wijs genoeg", aldus de vakantieparkenbaas. Maar goed, hij heeft dan ook wel wat andere dingen aan z'n hoofd op dit moment. Zoals de dwangsom die hij moet ophoesten. Al heeft hij al gezegd dat hij daar tegen gaat terugvechten.

Het nieuwe seizoen van de Familie Gillis: Massa is Kassa zónder Nicol zie je vanaf dinsdag 23 mei om 20.30 uur op SBS6.