Nicol Kremers zet pikante carrièrestap

We gaan Nicol Kremers niet meer terugzien in SBS6-serie Massa is Kassa nu het uit is tussen haar en vakantieparkenbaron Peter Gillis. Benieuwd waar ze nu allemaal mee bezig is? Nou, Nicol zet een pikante carrièrestap: ze zit op OnlyFans.

Nicol Kremers
© Wessel de Groot

"Hi, I am Nicol! 32 years, living in Belgium", staat er op haar OnlyFans-profiel. Ze omschrijft zichzelf als een "famous Reality TV star in Belgium & The Netherlands". Op het betaalplatform kun je je abonneren op personen die je vervolgens trakteren op allerlei beelden van zichzelf. Vaak gaat het om pornofilmpjes, maar dat hoeft in principe niet.

Nicol op OnlyFans

Wat Nicol er precies mee gaat doen? Daar zegt ze verder nog niet veel over. Ze ging niet over één nacht ijs bij deze beslissing. "Ik heb er lang en goed over nagedacht", schreef ze op Instagram. "Na een bewogen periode is dit het juiste moment om hiermee een nieuw avontuur te starten." Een accountje op Nicols account - waarmee je al haar toekomstige beelden kunt bekijken - kost je bijna twintig dollar per maand.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Screenshot @OnlyFans
© Nicol op OnlyFans. (Bron: screenshot OnlyFans.com)

Massa is Kassa

Nicol pakt nu dus zélf de spotlights, want de SBS6-camera's gaan haar niet meer volgen. Zoals gezegd duikt de ex van Peter Gillis niet meer op in diens realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa. Peter zelf gaat wel gewoon door: het nieuwe seizoen is al vrij snel te zien op SBS6.