Paul de Leeuw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw

Huh? Paul de Leeuw tóch niet bij songfestivaltalkshow

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Presentator Paul de Leeuw heeft zich teruggetrokken van het Eurovisie Songfestival. De Leeuw zou vanavond al de speciale Eurovisie-talkshow Open Up presenteren, maar haakt op het laatste moment af.

De Leeuw zou tijdens het songfestival gastheer zijn bij het Eurovision Village. De presentator moest elke dag een talkshow verzorgen met oud-deelnemers van het Eurovisie Songfestival, genaamd Open Up. Nu De Leeuw vanwege onbekende redenen heeft afgezegd, wordt Open Up overgenomen door Sofie van den Enk.

Paul de Leeuw niet bij songfestival

Waarom Paul de Leeuw is afgehaakt is niet bekend. Verschillende songfestival-acts zijn besmet met het coronavirus, dus misschien heeft de presentator geen zin om een gezondheidsrisico te lopen. Daarnaast gaat de presentator af en toe wereldwijd viraal met (oude) filmpjes uit zijn talkshows. Video’s waarin hij de Spice Girls confronteert met Zwarte Piet, of een zingend jongetje bepotelt zorgden de laatste jaren voor internationale verbijstering.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

In Open Up praat Sofie van den Enk elke dag met artiesten die ooit meededen aan het songfestival. O.a. OG3NE, Sergey Lazarev én songfestival-legende Johnny Logan komen voorbij in de show.

Open Up is de komende week elke dag te zien op de site van Eurovision Village, vanaf 20:00 uur. De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival is op dinsdag 18 mei te zien op NPO1.

Lees verder