Duncan Laurence Eurovisie Songfestival

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Duncan Laurence Eurovisie Songfestival

Duncan Laurence gaat voor 'positieve energie' op Eurovisie Songfestival 2021

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende week zaterdag is het dan zover: het Eurovisie Songfestival 2021. Om alvast in de stemming te komen, werd Duncan Laurence door RTL Boulevard geïnterviewd in de Ahoy. En de locatie van de komende editie van de zangwedstrijd brengt bijzondere herinneringen boven bij de zanger. “Die energie, en ook de zenuwen en die spanning voelen. Dat brengt je echt wel weer volledig terug naar dat moment”, glundert Duncan Laurence.

‘Positieve energie’

Maar de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019 koestert niet alleen maar warme herinneringen aan zijn deelname aan de internationale zangcompetitie. Rond die tijd werd Duncan Laurence namelijk ook geplaagd door paniekaanvallen. Maar daar heeft de zanger van ‘Arcade’ gelukkig wat op gevonden. “Ik zorg nu gewoon dat alles om me heen een positieve energie heeft, in plaats van dat je verwachtingen gaat creëren die er misschien helemaal niet hoeven te zijn.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Puntentelling

Duncan Laurence heeft komende zaterdag ook de eer om namens Nederland de puntentelling bekend te maken. Maar de artiest moet tegenover RTL Boulevard bekennen dat hij zich nog niet heeft voorbereid op deze zware taak. De reporter van de showbizzrubriek probeert ook nog te ontlokken naar wie de ‘douze points’ van Duncan Laurence gaan, maar dat houdt de zanger natuurlijk nog even voor zich…

Lees verder