Wat doen de BN'ers met het WIDM prijzengeld?

Door Redactie
Wie is de Mol, finale 2020

Zaterdag weten we niet alleen wie de grote bedrieger is van dit jubileumseizoen Wie is de Mol?, maar ook wie er €12.580 rijker is. De vraag is alleen: wat moeten al die BN'ers toch met zoveel geld?

Als we de woorden van Rik van de Westelaken mogen geloven (en daar hebben sommige molloten nog altijd twijfels over), gaat het verdiende geld naar Tygo óf naar Nikkie. Zal ze al een nieuw make-uppalette hebben uitgezocht en hij wat producten om zijn wilde lokken mee in bedwang te houden? Die vraag houdt ons nog wel even bezig, want zaterdag weten we pas wie er echt met de winst vandoor gaat. Laten we dus maar gauw kijken wat de vorige winnaars hebben uitgespookt met hun zuurverdiende centen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De finalisten ? #widm #wieisdemol #jubileumseizoen

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Reisje naar Colombia

Na flink wat zwoegen won in maart van dit jaar de fanatieke Buddy Vedder van zijn collega's Miljuschka en Nathan. Hij wist met succes te ontrafelen dat Rob de grote smiecht was! De jonge acteur had wilde plannen met zijn 13.000 euro, maar helaas staan die plannen vanwege het coronavirus nu nog even in de koelkast. Buddy wilde namelijk een reis boeken naar Colombia om een vriend van hem op te zoeken. "Ik wilde daarnaast ook de Copa América bezoeken, zeg maar het EK van Zuid-Amerika" vertelde hij begin oktober aan Nu.nl. "Tot die tijd staat het geld op de bank."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een finale! Wat een avontuur! En wat?! Ik heb gewoon gewonnen!! ?#WIDM

Een bericht gedeeld door Buddy Vedder (@buddyvedder) op

Reisprogramma

Buddy heeft zijn reisje dus mooi nog tegoed in tegenstelling tot vele andere oud-winnaars. Zo is de winnares van €22.650 uit 2009 Vivienne van den Assem naar China vertrokken, trakteerde Sanne Wallis de Vries haar kinderen op een reisje New York en ook Art Rooijakkers heeft mooie herinneringen over gehouden aan zijn winst. Naast een mooie donatie aan het KWF is hij met zijn 19.540 euro op bedevaart geweest naar Graceland. Dat sluit natuurlijk perfect aan op deze Elvis-fan. Wacht, hadden we niet een Elvis-fan in The Masked Singer?

Wat doen de BN'ers met het WIDM prijzengeld?

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Staat Tygo weer met lege handen?

Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat Tygo net voor de eindstreek de overwinning uit handen geeft. In 2014 haalde hij in tegenstelling tot Freek Bartels en Sofie van de Enk nét niet de finale. En wat bleek later? Freek Bartels had alleen maar de finale gehaald door een vrijstelling, want die jongen wist niet eens echt wie de Mol was! Als we van deze theorie uitgaan, is het echter Tygo wie dit nu overkomt. Arme jongen! Al zal de winnares van toen Sofie van den Enk daar niet meer wakker om liggen in haar vouwwagentje die ze kocht van het geld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winning trio! En Arjen Lubach.

Een bericht gedeeld door Sofie van den Enk (@sofievandenenk) op

Racende auto’s

Verder gaven de winnaars nog wat geld aan goede doelen of projecten, kocht Edo Brunner een bed om na zijn WIDM-avonturen even tot rust te komen en hielden Paul Rabbering en Frits Sissing het bij een nieuwe auto. Al was die laatste auto niet voor Frits zelf, maar voor zijn vrouw. Wat een schatje is die Frits toch! 

Wie de Mol is én wie er met het prijzengeld vandoor gaat, zie je zaterdagavond om 20:30 uur op NPO 1.