Beau in DWDD

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau in DWDD

Beau laat DWDD-kijkers huilen met lied voor eenzame ouderen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Beau van Erven Dorens zorgde gisteren voor flink wat tranen bij kijkers van De Wereld Draait Door. Hij bracht een muzikale ode aan "alle ouderen die alleen thuiszitten en het zwaar hebben".

Hij schreef het nummer, 'Lied voor de moeder', speciaal voor zijn moeder die nu - zeker na het kabinetsbesluit van gisteren (alle verzorgingstehuizen gaan op slot) - geen bezoek meer mag krijgen. Beau: "ze zit daar helemaal alleen, net als veel ouderen. De angst, die zit erin. Dus ik heb een lied. Het is voor mijn moeder in het bijzonder, maar het is voor alle ouderen die alleen thuiszitten en het zwaar hebben". 

Reacties

Kijkers van DWDD, die eerder Matthijs van Nieuwkerk opriepen om toch écht niet te stoppen in tijden van corona, moesten een traantje laten, zo klinkt het in de reacties op Twitter. 

Coronacrisis

De coronacrisis houdt de wereld in zijn greep. Biosfilms worden uitgesteld, celebs raken besmet met het virus en tv-programma's komen stil te liggen. BN'ers - zoals Beau - zetten massaal hun bekendheid in voor oplossingen, hulp en de nodige ode's. Toch moeten we ook weer niet elk ongetwijfeld goedbedoeld BN'er-advies opvolgen. Zo kwam Gordon gisteren met een hoogst opmerkelijk hamsteradvies.

Lees verder