Daniel Dae Kim in Hawaii Five-0

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Dae Kim in Hawaii Five-0

Hawaii Five-0-ster Daniel Dae Kim heeft coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Acteur Daniel Dae Kim, vooral bekend van Lost en politieserie Hawaii Five-0, is positief getest op het coronavirus.

Dat deelt hij in een filmpje op Instagram. De acteur, die zeven jaar lang het personage Chin Ho Kelly speelde in de bijna afgelopen show Hawaii Five-0, maakt het - naar omstandigheden - goed. "Hi iedereen, gisteren is duidelijk geworden dat ik het Covid-19 virus met me meedraag", schrijft hij. "Vooralsnog ziet het ernaar uit dat alles goed komt, maar ik wilde dit graag met jullie delen. Hopelijk hebben jullie hier iets aan. Blijf rustig en blijf vooral gezond."

Besmetting

Daniel liep het virus waarschijnlijk op tijdens opnames in New York, die overigens zijn stilgelegd. Hij richt zich in 't filmpje ook op Amerikaanse jongeren, die het virus zeker niet allemaal serieus nemen. "Hoewel ik er in dit filmpje misschien vrolijk en niet eens zo heel ziek uitzie, wil ik dat jullie weten dat ik dagen achtereen in bed heb gelegen. Ik richt deze boodschap met name aan de tieners en millennials die dit virus nog niet zo serieus nemen." Hij ziet ze feesten 'alsof er niets aan de hand is'. "Nou jongens, geloof me: dit gebeurt echt. Als je dit niet met de juiste medische zorg aanpakt, dan breng je miljoenen levens van anderen in gevaar."

Coronavirus

Daniel voegt zich bij een helaas steeds langer worden lijstje van celebs die besmet zijn met het coronavirus. En, het klinkt een beetje cru, maar ook één van de eerste BN'er met corona heeft zich helaas aangediend: cabaretier Youp van 't Hek ligt momenteel in het ziekenhuis.

Lees verder