Tatiana Maslany speelt Marvel-heldin She-Hulk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tatiana Maslany speelt Marvel-heldin She-Hulk

Yes! Orphan Black-ster Tatiana Maslany komt naar het MCU!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Disney+ werkt momenteel aan een paar spannende Marvel-series, zoals Falcon and the Winter Soldier, WandaVision én een avontuur van Loki. Daarnaast heeft Marvel een oude bekende gecast in de rol van… She-Hulk!

She-Hulk is de nicht van Bruce Banner (Mark Ruffalo), die na een bloedtransfusie óók zo sterk als een beer wordt. In tegenstelling tot de mannelijke Hulk blijft She-Hulk wél intelligent als ze haar superpowers gebruikt.

De rol van She-Hulk wordt vertolkt door niemand minder dan... Orphan Black-ster Tatiana Maslany!

Tatiana Maslany had erg veel succes als de hoofdpersonages(!) van de scifi-thriller Orphan Black: een groep klonen die wordt opgejaagd door een schimmige overheidsinstantie. Recent zagen we ook in de rol van de godsdienstwaanzinnige Sister Alice, in de HBO-detectiveserie Perry Mason.

Tatiana Maslany als She-Hulk

Over het verhaal van de nieuwe Disney+-serie is nog niets bekend, behalve dat het geschreven wordt door Silicon Valley- en Rick & Morty-schrijfster Jessica Gao. She-Hulk staat gepland voor een release in 2022, op Disney+. Vóór het zover is verschijnen dit jaar nog Falcon and the Winter Soldier én WandaVision (als het goed is).

In 2021 zou eigenlijk de serie over de 'guy we love to hate' Loki verschijnen, maar aangezien deze serie volgens geruchten zou samenhangen met Doctor Strange 2, zou het best begin 2022 kunnen worden...

Lees verder