Teasers voor laatste seizoen Orphan Black

Veronica Superguide logo
Teasers voor laatste seizoen Orphan Black

Teasers voor laatste seizoen Orphan Black

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het einde van de serie Orphan Black is in zicht. Later dit jaar zal het allerlaatste (nummer vijf) worden uitgezonden. En daar zijn wat teasers van verschenen.

'We zouden voor elkaar sterven'

Het gaat om een korte geanimeerde teaser en eentje met wat beelden uit het laatste seizoen. We worden niet echt veel wijzer van de korte trailer, maar de voice-over is wel belangrijk. 'We zouden voor elkaar sterven', zegt de stem van hoofdrolspeler Sarah Manning (gespeeld door Tatiana Maslany) terwijl een afbeelding van rails transformeert in een dna-streng.

Het verhaal

Orphan Black draait om Sarah Manning (Tatiana Maslany), een zogenaamde 'con artist', die getuige is van de zelfmoord van haar dubbelganger Beth Childs. Vanaf dat moment is zij haar leven niet meer zeker. De Nederlandse acteur Michiel Huisman speelde een belangrijke bijrol in het tweede en derde seizoen van Orphan Black. Hij speelde haar ex, met wie zij samen een kind heeft.

Kijken!

Het afsluitende seizoen is vanaf 10 juni te zien op de zenders BBC America en Space. Half juni 2017 wordt de eerste aflevering van het slotseizoen van Orphan Black op Netflix verwacht. De overige seizoenen kun je al bekijken bij de streamingdienst. 

Lees verder