Falcon And The Winter Soldier niet deze zomer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Falcon And The Winter Soldier niet deze zomer

Falcon And The Winter Soldier niet deze zomer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Disney+-abonnees moeten wat langer wachten op de Marvel-serie Falcon And The Winter Soldier! Disney+ maakte de line-up voor de maand augustus bekend, en de follow-up van Captain America staat er niet tussen!

De actieserie werd dit jaar stilgelegd door het coronavirus, en hoewel het werk alweer vrij rap begon, wordt de releasedatum in augustus dus toch niet gehaald.

In Falcon And The Winter Soldier vormen Anthony Mackie en Sebastian Stan een nieuw superheldenteam, en strijden ze tegen Baron Zemo (Daniel Brühl), een rijke edelman/terrorist. Zemo is lang niet zo sterk als The Avengers, maar wél enorm leep. In Captain America: Civil War speelde hij Captain America en Iron Man op geraffineerde wijze uit elkaar.

Falcon And The Winter Soldier

Na het verdwijnen van Captain America is de Amerikaanse regering dringend op zoek naar een vervanger, en het liefst eentje die niet te veel moeilijke vragen stelt. In eerste instantie wordt deze rol overgenomen door US Agent (Wyatt Russell).

Anthony Mackie liet eerder al weten dat hij in de loop van de serie gekroond wordt tot de nieuwe Cap. Wanneer we dit ook daadwerkelijk kunnen zien op Disney+ is nog even niet helder. De Disney+-serie over Scarlet Witch (Wandavision) zou eind 2020 verschijnen, en aan de volgorde kan waarschijnlijk niet veel gerommeld worden (omdat de series en films met elkaar samenhangen).

Schijnbaar staat Wandavision nog steeds gepland voor oktober 2020, dus hopelijk valt de vertraging voor Falcon And The Winter Soldier mee.

Lees verder