Opnames van GoT-prequel House of the Dragon bijna van start!

Door Redactie
game of thrones, HBO, daenerys targaryen

Goed nieuws voor fans van Game of Thrones! De opnames van prequel-serie House of the Dragon beginnen in april. Dat heeft zender HBO vandaag aan Deadline laten weten.

Precies twee jaar nadat het laatste seizoen van Game of Thrones uitkwam, gaan de camera’s weer draaien voor deze prequel. HBO had verschillende ideeën voor spin-offs en House of the Dragon is de eerste die steeds meer vorm krijgt. Zo kwamen we vorig jaar te weten dat The Crown-acteur Matt Smith prins Daemon Targaryen gaat spelen.

Waar gaat House of the Dragon over?

De serie, die 10 afleveringen duurt, speelt zich zo’n 300 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af. Het volgt de ondergang van de Targaryens. Zij hebben als enige de Doom of Valyria overleefd. Als je alvast meer wil lezen over de deze familie kan je het boek Fire & Blood lezen. De prequel lijkt hier specifiek op gebaseerd te worden.

De slechtste film op Netflix ooit is…

Veel meer Game of Thrones

Dit is niet de enige spin-off waar we naar uit kunnen kijken. Zo wordt er ook gewerkt aan een prequel gebaseerd op Tales of Dunk and Egg. HBO wil dat er meerdere GoT-series tegelijkertijd uitgezonden worden. En als we alle bronnen moeten geloven is er een grote kans dat we zeker meer spin-offs gaan zien. House of the Dragon staat in ieder geval voor 2022 op de planning!