game of thrones got daenerys targaryen jon snow

Veronica Superguide logo
game of thrones got daenerys targaryen jon snow

Deze The Crown-acteur is straks te zien in Game of Thrones-prequel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De casting voor de Game of Thrones-prequel House of the Dragon lijkt ein-de-lijk echt te zijn begonnen. Een van de nieuwe namen die is toegevoegd aan de cast is die van Matt Smith!

Matt Smith in House of the Dragon

Matt Smith heeft een rol gescoord in de Game of Thrones-prequel House of the Dragon. Screenrant weet ons te vertellen dat hij in de HBO-serie te zien zal zijn als prins Daemon Targaryen. Grappig genoeg is het natuurlijk de tweede keer dat Smith een prins gaat spelen! Hij was eerder als prins Philip te zien in de eerste twee seizoenen van The Crown. Het lijkt wel stuivertje wisselen met deze GoT-acteur, die volgend seizoen te zien is in The Crown! Andere acteurs die gecast zijn voor House of the Dragon zijn onder meer Olivia Cooke (Ready Player One), Emma D'Arcy (Truth Seekers) en Paddy Considine (Dead Man’s Shoes).

Waar gaat de GoT-prequel over?

House of the Dragon speelt zich zo'n 300 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af. De HBO-serie vertelt over de opkomst en de ondergang van de Targaryens; de familie van Daenerys Targaryen. Zij zijn de enige familie die de Doom of Valyria hebben overleefd. 

House of the Dragon wordt in 2022 verwacht op HBO. De serie telt voorlopig tien afleveringen.

Lees verder