Kit Harington als Jon Snow in Game of Thrones van HBO

Veronica Superguide logo
Kit Harington als Jon Snow in Game of Thrones van HBO

HBO werkt aan nieuwe prequel Game of Thrones

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Winter is coming… Naar verluidt is Game of Thrones: House of the Dragon niet de enige prequel van de populaire fantasyserie waar we naar kunnen uitkijken!

Tales of Dunk and Egg

Volgens Variety is er een gloednieuwe spin-off van Game of Thrones in de maak. Deze zou gebaseerd zijn op Tales of Dunk and Egg, een reeks fantasyboeken van George R.R. Martin die zich een kleine eeuw voor de gebeurtenissen van Game of Thrones afspeelt. Hierin volgen we de avonturen van Koningsgarde-lid Ser Duncan ‘Dunk’ the Tall en Aegon ‘Egg’ Targaryen, de prins van Westeros.

Tywin Lannister

Tales of Dunk and Egg vormt een kleurrijke aanvulling op de wereld van Game of Thrones. De fans van de fantasyreeks roepen dan ook al langer om een televisieserie gebaseerd op de verhalen van het illustere duo. Maar ook als je de boeken niet hebt gelezen, valt er voor de fans van de HBO-serie genoeg te genieten. Zo zouden jongere versies van Maester Aemon en Tywin Lannister ook hun opwachting kunnen maken in deze spin-off.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

George R.R. Martin

Het is nog niet gezegd dat Tales of Dunk and Egg uiteindelijk de eindstreep haalt. Een aangekondigde GoT-prequel met Naomi Watts in de hoofdrol sneuvelde al in een vroeg stadium. Maar er is hoop; HBO heeft al aangegeven dat ze meerdere spin-offs van Game of Thrones willen maken. Ook een goed teken: George R.R. Martin wil geen commentaar geven op de berichtgeving van Variety. Hoe het ook zij, Game of Thrones: House of the Dragon staat op de rol voor 2022!

Lees verder