Ezra Miller als The Flash

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ezra Miller als The Flash

Opnames The Flash starten in het voorjaar

|
|

Laatste update:

De opnames van The Batman gaan even niet zo lekker, maar de voorbereidingen voor The Flash zijn in volle gang! Momenteel worden figuranten gecast, en een vacaturesite wijst erop dat de opnames voor The Flash in april beginnen, in het Verenigd Koninkrijk. Dat is snel!

The Flash wordt (gedeeltelijk) gefilmd in de Leavesden Studios, waar ook de Harry Potter-avonturen werden vastgelegd. Andy Muschietti, de regisseur van It, zal leiding geven aan de opnames.

The Flash gaat solo!

De The Flash-film is al lange tijd in ontwikkeling, en het duurde jaren voor het script werd goedgekeurd. De film is waarschijnlijk gebaseerd op de Flashpoint-comics, waarin Barry Allen zijn supersnelheid gebruikt om terug in de tijd te reizen. Dit gaat niet helemaal goed, waardoor The Flash heen en weer springt in de tijd én tussen verschillende dimensies!

Het is waarschijnlijk dáárom dat zowel Ben Affleck als Michael Keaton terugkeren als verschillende versies van… Batman!

The Flash staat gepland voor een release in november 2022. Vanaf dat jaar wil DC Films ook vier(!) superheldenfilms per jaar uitbrengen: twee in de bioscoop en twee via HBO Max. Het is te hopen dat Ezra Miller in de tussentijd geen fans meer mishandelt!

Lees verder