Makers vergelijken The Flash-film met Back to the Future

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Makers vergelijken The Flash-film met Back to the Future

Makers vergelijken The Flash-film met Back to the Future

|
|

Laatste update:

DC werkt aan een solofilm van The Flash. En die wordt een stuk luchtiger dan werd gedacht!

Grimmig

Na de teleurstellende bioscoopopbrengst van Justice League, gaat er bij DC flink de bezem doorheen. Het succes van Wonder Woman bewees dat de luchtige aanpak een stuk beter aansloeg bij de fans dan de grimmige toon van, bijvoorbeeld, Batman v Superman: Dawn of Justice. De eerste film die lijkt te profiteren van de nieuwe aanpak is The Flash!

Proefkonijn

Vorig jaar werd onthuld dat de bioscoopfilm rondom de supersnelle superheld gebaseerd zou zijn op Flashpoint. Hierin ontwaakt Barry Allen in een alternatieve realiteit waarin Cyborg de beroemdste superheld is en Superman als proefkonijn wordt gebruikt door de Amerikaanse overheid. Maar dat idee is overboord gegooid! Volgens de makers zal de nieuwe Flash-film meer weg hebben van Back to the Future: een combinatie van actie, comedy en natuurlijk tijdreizen!

Kaskraker

Regisseurs John Francis Daley en Jonathan Goldstein lieten in ieder geval al met Game Night zien dat ze prima met de combinatie van actie en comedy uit de voeten kunnen. Ook schreven ze het scenario voor de kaskraker Spider-Man: Homecoming. Ezra Miller (Fantastic Beasts) zal in ieder geval opnieuw in de huid kruipen van de Scarlet Speedster!

The Flash zal in 2020 in de bioscopen verschijnen.

Lees verder