Caroline Tensen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caroline Tensen

Ophef na uitspraak Caroline Tensen over Nikkie de Jager

|
|

Laatste update:

Caroline Tensen heeft in Wie Ben Ik? Nikkie de Jager en haar fans geschoffeerd. De Jager maakte vorig jaar bekend trans vrouw te zijn, en Caroline heeft het daar blijkbaar nog steeds lastig mee.

Ophef na uitspraak Caroline Tensen over Nikkie de Jager

Toen rapper Donnie in zijn kenmerkende semi-samenhangende stijl begon te raden naar Nikkie Tutorials, was er nog helemaal niets aan de hand. Tijl Beckand beantwoordde de vraag “Ben ik een vrouw?” volmondig met “Ja”. Rapper Donnie raadde daarna vrij snel de naam Nikkie de Jager, en zo kwam alles goed! Tenminste, bijna… Caroline Tensen feliciteerde Donnie en voegde er aan toe: “Ja, dat was even een dingetje: geen man, geen vrouw? Het is natuurlijk een vrouw! Ja, het is een vrouw, hè?”

Het bijzondere was dat het eigenlijk helemaal geen ‘dingetje was’, totdat Caroline er zelf ‘een dingetje’ van maakte. “Het is een vrouw”, benadrukte de normaal altijd goedlachse Chantal Janzen nog even. Zo doen Songfestival-collega's dat!

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

Te laat, want kijkers van Wie Ben Ik? zaten al met hun oren te klapperen!

Het Spijt Me!

Fans van Nikkie de Jager brachten de beroemde visagiste op de hoogte. “Volgende keer hoeft er geen twijfel te zijn of ik nu pas écht een vrouw ben of niet.”

Het is dat Het Spijt Me een tijdje geleden hard flopte, anders had Caroline wel even een bloemetje kunnen bezorgen.

Lees verder