Openingsscène The Boys seizoen 3 ‘gestoorder dan ooit’

The Boys

Volgens uitvoerend producent en showrunner Eric Kripke is de openingsscène van het nieuwe The Boys-seizoen ‘verbijsterend krankzinnig’. In een interview met SFX Magazine zegt hij dat het de gekste 15 minuten in een serie zijn die hij ooit heeft gemaakt.

“Het is zo gestoord dat je mond ervan openvalt. Het was zo leuk om te maken. Het is echt het beste baantje dat ik ooit heb gehad. Om hierover na te denken, voelt altijd als de kers op de taart”, zegt de showrunner in het tijdschrift.

The Boys heeft de superheldenfilms en -series zoals we die kennen voorgoed veranderd. Het bevat knotsgekke scènes met exploderende hoofden, seks tussen superhelden en rekbare penissen. De show is onvoorspelbaar en er is ontzettend veel gore. De vorige seizoenen werden vol lof ontvangen.

Seizoen 3 van The Boys verschijnt op 3 juni. Niemand minder dan Supernatural-acteur Jensen Ackles vertolkt Soldier Boy, de eerste superheld ooit door Vought gemaakt. Bekijk alvast de trailer om in de stemming te komen.

Luister ook naar onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.