The Boys

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Boys

The Boys are back! Check de trailer van seizoen 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Zijn de ‘anti-superhelden’ uit The Boys nog net zo bloeddorstig als we van ze gewend zijn? De trailer van The Boys seizoen 3… zegt van wel!

The Boys draait om de actiegroep The Boys, die een grafhekel heeft aan machtige superhelden. De helden, onder leiding van Homelander, zijn bijna allemaal enorme eikels die hun powers continu misbruiken. In het echt zijn de hoofdrolspelers trouwens een stuk aardiger!

Tot overmaat van ramp ontdekken The Boys een samenzwering… De overheid máákt superhelden met een geheime formule en The Boys proberen deze onethische praktijken te stoppen. Goedschiks of kwaadschiks, maar in de praktijk eigenlijk altijd kwaadschiks, waarbij de lichaamsdelen in het rond vliegen!

The Boys is erg populair en één van de leukste series die je op Amazon Prime Video kunt zien. De eerste twee seizoenen staan er al een tijdje op, en op 3 juni komt het derde seizoen online.

Het The Boys-universum blijft groeien!

Over een tijdje verschijnt er een spin-off van The Boys, waarin jonge aspirant-superhelden proberen door te breken. Alleen de populairste studenten krijgen een mooie positie in een beroemde stad, terwijl de kneusjes in het Amerikaanse equivalent van Lelystad komen te zitten. Achter de schermen proberen de jonge ‘helden’ elkaar dus continu een loer te draaien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Deze maand verscheen óók een serie cartoons over de wereld van The Boys. In deze korte tekenfilms krijg je ontzettend veel achtergrondinformatie over de wereld waarin losgeslagen superhelden alles kunnen doen wat ze willen. Een aanrader!

Lees verder