Einde van een tijdperk: Supernatural stopt ermee

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Einde van een tijdperk: Supernatural stopt ermee

Einde van een tijdperk: Supernatural stopt ermee

|
|

Laatste update:

Dat is even slikken, Supernatural-fans. De Winchester-broertjes kappen er mee… Er komt nog één seizoen – het vijftiende – maar daarna is het over en uit.

En daarmee komt er ook meteen een einde aan een tijdperk, mogen we wel zeggen. Maar weinig shows houden het zó lang vol. De duistere fantasyserie over de hunterbroertjes Winchester bouwde in bijna vijftien jaar tijd een enorme fanbase op. De drie hoofdrolspelers mochten het nieuws zelf bekendmaken.

Janken

Zoals je hierboven ziet, hebben sterren Jared Padalecki (Sam), Jensen Ackles (Dean) én Misha Collins (Castiel) het er nogal moeilijk mee. De tranen beginnen alvast te komen. Gelukkig mogen fans nog één vol seizoen genieten van de laatste ‘hunt’ van de broertjes.

Vorige maand werden de echte diehards al getrakteerd op een héél fijn cadeautje uit een van de eerdere seizoenen: niemand minder dan Jeffrey Dean Morgan keerde terug voor de 300ste aflevering! Papa John Winchester werd dus weer herenigd met zijn demonenjagende zonen Dean en Sam.

Arrow

Eerder liet zender The CW, die Supernatural uitzendt, ook al weten dat hun andere grote topper verdwijnt. Dan hebben we het natuurlijk over superheldenshow Arrow. Ook al zo’n pijnlijke stopzetting.

Lees verder